Míša našel doživotní péči

Našel domov v lednu 2022 – Míšu jsme 9.1.2022 odvezli do doživotní péče k pánovi, který jeho záchranu původně inicioval. Míša u něho v teple a s láskou dožije a bude bydlet ve vsi, odkud k nám přijel a střídavě v Praze. Veterina půjde samozřejmě za námi. Moc děkujeme.

———————————————————————————————————————–

Míša je pejsek minimálně 10 let starý, velikosti menšího ovčáka. Jeho majitelé zemřeli. Je v zanedbaném stavu, boule u ucha jako tenisák, v uchu zánět, který již trošku zaléčila místní veterinářka. Asi vyhřezlý konečník. Uvidíme, jak na tom je po veterině

21.9.21 Míša byl dnes na kompletním vyšetření. V uchu je nádor, ale i velký zánět, v konečníku opět nádor. Metastáze na plicích nejsou, výsledky krve dopadly také dobře. Míša dostal ATB na zánět v uchu, za 14 dní kontrola. To budou i výsledky stěru z ucha, po zaléčení zánětu ho čeká CT a verdikt, zda jsou nádory ještě operativní. Držte palce.

18.10.21 Míša byl dnes na kontrole, zase konečně přibral. ATB zabírají, už nemá hnis v uchu, bude je ale brát dál. Za 14 dní zase kontrola.

8.12.21 Míša se už nemůže léčit a jeho život bude trvat měsíce, možná rok. Proto hledá svého anděla, kde by dožil. Samozřejmě uvnitř, ideálně zahrada a malé procházky. Doma je čistotný, nic neničí, neštěká. Je to moc mazlivý postelák. Najde se někdo, kdo mu dá po zbytek života lásku a teplo? Momentálně je bez potíží, dobře jí a má radost ze života. Má udržovací tablety, které budeme Míšovi po zbytek života kupovat.

Míša se nachází u Dobříše.

V případě zájmu volejte 777 577 376.

Mohlo by se vám líbit...