Józa

Je nám to velice líto, ale Józa nás 16.1.2024 opustila. Od nás odešla jako malé kotě v roce 2018_ v dubnu 2022 se vrátila z adopce. Vyléčili jsme vleklé uroinfekce a Joza opět mohla vyrazit bydlet. Bohužel nového domova se již nedočkala. Pár dní zpátky začala chřadnout, její stav se rychle zhoršoval, zjištěn nález na játrech 😞.
———————————————————————————————————————————————-
 
Narozena: cca 2018
 
Józu jsme jako kotě přijali z Berouna. Našla domov, ale z adopce se nám vrátila.
 

Jako malinkaté kotě jsme jí brali ze špatných podmínek. U nás se dala krásně dohromady a našla svou rodinu… bohužel se nám z nové rodiny se nám po letech vrátila, začala být nečistotná, trpěla častými uroinfekcemi. Rodina už to dále řešit nechtěla a tak jela zpátky k nám… U nás jsme opět vše a hlavně pořádně přeléčili, Jozinku znovu odčervili a přeočkovali, proběhlo i testování, FELV a FIV negativní.
Zpátky u nás je už od dubna 2022 😔 a zatím neozval jediný zájemce, který bych chtěl této pohodářce a milé společnici dát domov. Zaslouží si péči a být rozmazlovaná. Má moc ráda lidskou společnost a špatně zvládá odloučení. Proto hledáme bydleníčko tam, kde je někdo také rád doma. Joza je stále na urinary dietě, kterou budeme rádi financovat i nadále.

Nachází se v dočasné péči u Dobříše.

Do adopce půjde po podpisu adopční smlouvy a zaplacení adopčního příspěvku.

Více infa na telefonu: 604 105 492.

 

Mohlo by se vám líbit...